Telefonie birouri

Platforma Accolades permite implementarea si managementul sistemelor de telefonie pentru intreprinderi mici si mijlocii.

Aplicatia se poate adapta oricarui numar de telefoane si servicii, indiferent de profilul sau dimensiunea firmei tale.

Cerere oferta

Barbat care vorbeste la telefon

Servicii specifice birourilor

Descopera functionalitatile cele mai cautate pe care le oferim. Daca doresti si alte optiuni, ofertele noastre sunt complet personalizabile.

Robot telefonic (IVR)

Interactive Voice Response este serviciul care permite filtrarea apelurilor primite pe baza optiunilor apelantului: Pentru comenzi noi apasa tasta 1, pentru operatiuni de service apasa tasta 2, etc.

In functie de tasta apasata, apelul se va redirectiona automat in cadrul firmei tale, catre un anumit departament sau coada de asteptare.

Roboti care raspund la telefon

Birou mobil

Voice over WiFi este o optiune pe care operatorii de telefonie au inceput sa o oferte recent. Telefonia VoIP suporta asta de la bun inceput.

Cat timp au acces la internet si o aplicatie VoIP instalata pe telefon sau laptop, agentii tai din teren pot beneficia de aceleasi functii avansate de telefonie ca si cei de la birou.

In plus, eviti si toate taxele de roaming aferente apelurilor din afara UE.

Oameni in birou

Conferinte telefonice

Ai de coordonat agenti in teren, intalniri cu furnizori sau clienti?

Iti punem la dispozitie numere de telefon de acces dedicate, pentru organizarea de conferinte telefonice.

Toti cei cu care doresti sa programezi sedinte vor primi un numar de conferinta (PIN) cu care se pot inregistra in cadrul aceleiasi sesiuni.

Oameni in sedinta

Fax virtual

Faxul este o tehnologie destul de veche, dar inca necesara in anumite cazuri, de exemplu in relatia cu institutiile statului. Noi am virtualizat acest serviciu, pentru a ti-l putea oferi din cloud.

Iti putem aloca un numar de fax virtual si centrala noastra iti va transmite prin e-mail toate faxurile primite.

Desigur, poti si trimite faxuri, incarcand un fisier .pdf in aplicatia noastra si specificand numarul de fax al destinatarului.

Aparat de fax

Apeluri gratuite in cont

Orice apel in interiorul contului tau este gratuit, indiferent de durata, ora sau locatie.

Ce inseamna locatie? Daca ai un telefon fix in birou si o aplicatie VoIP pe mobil sau laptop, ele vor comunica gratuit, oriunde te-ai afla in lume cat timp ai acces la internet.

Doamna bucuroasa la birou

Redirectionare apeluri

Daca telefonul tau nu este disponibil din diverse motive, daca esti deja intr-o conferinta sau nu esti momentan la birou, iti putem redirectiona apelurile oriunde doresti.

De exemplu, daca ai pana de curent sau internet la sediu, centrala noastra iti poate trimite automat apelurile pe numarul de mobil personal, ca sa nu pierzi nici o oportunitate de afaceri.

Fete care vorbesc la ureche

Transfer apeluri

Transferul apelurilor intre telefoane este o operatie standard, dar esentiala intr-o afacere cu mai multe departamente sau pentru un telefon de receptie.

In timp ce vorbesti la telefon, poti apasa cateva taste si apelul se va transfera catre un alt telefon.

Oameni zambitori

Muzica in asteptare

Accolades permite definirea unor fisiere audio personalizate care vor fi redate apelantului atunci cand acesta este in asteptare, sau in timpul transferului catre un alt numar de telefon.

Barbat care asculta muzica la telefon

Mesagerie vocala

Aceasta optiune este necesara pentru a nu pierde apelurile primite in afara programului de lucru. In cazul in care nu esti disponibil, din orice motiv, apelantul iti poate lasa un mesaj vocal. Il poti asculta direct de pe telefon sau daca preferi ti-l trimitem automat prin e-mail.

Mana care formeaza

Monitorizare telefon (BLF)

Busy Lamp Field este o functie specifica activitatii de tip secretariat.

Unele aparate telefonice pot monitoriza statusul altui aparat. De exemplu, telefonul secretarei poate afisa daca directorul este disponibil sau in apel.

Telefon

Preluare apel

Acest serviciu este specific activitatii de tip secretariat.

Pe scurt, atunci cand telefonul directorului suna si acesta nu este in birou, secretara poate prelua apelul de la telefonul propriu.

Doamna care vorbeste la telefon

Videoconferinta

Daca dispui de echipamente sau aplicatii ce pot controla o camera video, Accolades iti ofera posibilitatea de a participa la apeluri video.

De exemplu, poti organiza o conferinta video intre doua sali aflate in cladiri diferite de birouri, chiar pe continente diferite, la fel de simplu cum ai efectua un apel telefonic.

videoconferinta

Apeluri detaliate (CDR clasic)

Orice furnizor de telefonie iti ofera la sfarsit de luna o lista cu apelurile detaliate. Cu Accolades, ai acces la aceasta informatie in timp real.

Aplicatia permite vizualizarea si exportarea apelurilor indiferent de perioada, filtrate dupa diverse criterii si intervale, grupate pe conturi, telefoane etc.

Mana care tine coli cu rapoarte

Documentatie online

Daca vrei sa cunosti in detaliu toate functiile Accolades atunci poti consulta online manualul de utilizare.

Documentatia este completa, dar necesita cunostinte tehnice specifice pentru a fi inteleasa pe deplin.

Detalii